Serverat e Minecraft.
Falas. Përgjithmonë.

Serveri juaj personal i Minecraft

Ne ju japim serverin tuaj personal të Minecraft-it, ku mund të luani me shokët të juaj gjatë gjithë ditës dhe gjatë gjithë natës.

Merre tëndën tani

Falas

Në jemi falas, edhë do te jësim falas përgithemonë falas për të gjithë në çdo kohë. Nuk ka mundësi te paguani per diçka.

Mos paguani asgjë tani

Lehtë për t'u përdorur

Ne nuk e dimë, pse mund të jetë e komplikuar të posedojë një server Minecraft. Në Aternos është po aq e lehtë sa të shtypni një buton.

Shtyp një buton tani

E ndërtuar për tu luajtur

Ne ju ofrojmë servera qe mund t'i luajni dhe të keni kënaqesi mbi to. Nuk ka kufizime të panevojshme për t'ju vjedh kohën dhe paratë.

Luaj tani
42,804,502 Përdoruesit
750k Lojtarët çdo ditë
173,491 GB të RAM-it
116,936 Lojtarë janë në linjë

Karakteristikat

Plotësisht e ndryshueshme

Rregulloni gjithçka në serverin tuaj ashtu si ju pëlqen dhe e bëni atë lojë tuaj.

Filet & Pluginat

Vanilja është shumë e mërzitshme për ju? Shtoni shtojca, luani me modat tuaja të preferuara ose përdorni një prej shumë modipeve të paravefiguruara për përvojën tuaj personale.

I mbrojtur nga DDOS

Serveri juaj Minecraft është plotësisht i mbrojtur nga DDOS për t'ju mbajtur të sigurt nga sulmet.

Ruajtja automatike

Ne gjithmonë e mbajm një ruajtje të server-it, thjesht kur keni nevoj per te.

Botë e përshtatur

Hartat aventurorë, parkura ose lojërat më të reja. Ju mund te ngarkoni qfarëdo botë qe deshironin të luajni.

Mbështetje e shkëlqyer

Nëse ju keni nevojë për ndihmë, Ne jemi këtu per tu ju ndihmuar.
Kërko ndihmë

Lojërat

Minecraft: Java Edition

Vanilla
Snapshots
For the original survival multiplayer experience.
Paper/Bukkit
Spigot/Bukkit
Glowstone
Expand your SMP experience with plugins or create your own minigame server.
Forge
Fabric
Modpacks
Use one of our preconfigured modpacks or create your own modded SMP.
Magma
Mohist
Combine the power of mods and plugins to get the best of both worlds.

Minecraft: Bedrock Edition

Bedrock
The official server software with full survival support for your own SMP experience.
Pocketmine
Use this server software to create your own experience using plugins.

Create your free SMP

Your own survival multiplayer experience, free forever.

Custom domains

Use your own domain to connect to your server.

Share access

Don't run your server alone. Share access with your friends and manage your server together.

Unlimited slots

Play with as many friends as you want without unnecessary slot limitations.

Add-Ons & Datapacks

Expand your vanilla experience with our easy drag and drop upload for Bedrock add-ons and datapacks.

Real-time console

Managing your server couldn't be easier with our real-time live console.

Ekip

Aternos Matthias Avatar

Matthias

Zhvillues
Aternos Roman Avatar

Roman

Inxhinier
Aternos Dominik Avatar

Dominik

Inxhinier
Aternos Kurt Avatar

Kurt

Zhvillues
Aternos Julian Avatar

Julian

Mbështetës

Partnerët

Glowstone

Glowstone

Serversoftware
Magma

Magma

Serversoftware
Spiget

Spiget

API
Cyber Security Cluster Bonn

CSC Bonn

Association
Cup of Architects

Cup of Architects

Contest
HSE Minecraft

HSE Minecraft

Project
Lancaster University Gaming & eSports Society

LUGES

Society
St Andrews Gaming Society

StAGS

Society
Surrey Video Gaming Society

SVGS

Society
RHUL Esports

RHUL Esports

Society

Për çfarë po prisni?

Ndizni serverin tim tani
© 2013-2021 by Aternos | Ngulit | Kushtet e shërbimit | Politika e privatësisë | Kompania | Advertise